charlotteesmarch@mac.com (+45) 31 32 11 07

Spirituel coaching

Selvtillid og selvværd går ikke alt hånd i hånd

Ofte er vi vores egne værste kritikere. Vores selvopfattelse har ikke særlig meget med realiteten at gøre. Det er hvad vi fortæller os selv der bliver vores fundament, og jo oftere vi fortæller os selv det, jo mere påvirker det vores forhold til andre mennesker.
Du kan arbejde med dit selvværd, ved at stoppe de negative tanker og erstatte dem med positive tanker – arbejdet er det samme.
I en nøddeskal er det at have lavt selvværd skruen uden ende… det er et liv i konstant pine og tvivl.
Når du har kærlighed til dig selv, dækker du dine egne behov og forventninger, og således behøver du ikke en partner til at opfylde dine behov. Lær at opfylde dine egne kærlighedsbehov.
Imens høj selvtillid kan resultere i narcissisme er højt selvværd baseret i en sund balance af kærlighed og respekt til dig selv.
Det er nemmere at opbygge din selvtillid og du kan støtte dig op ad indkomst, uddannelse, forhold og likes på Instagram, men dit selvværd er et refleksion af den kærlighed du har til dig selv og dine omgivelser.
Spirituel coaching er et længere forløb hvor vi går ind og prikker til dine spøgelser, ligene i lasten og med kærlige puf sender dig i den rigtige retning så kærligheden til dig selv bliver det solide fundament du bygger dit liv på, og hvorved du kan skabe din lykke. .
En kombination af samtaler og hjemmearbejde bliver vejen frem, både med personlige seancer og telefonsamtaler.
Vi aftaler en pakkeløsning og længden af forløbet baseret på dine behov og ønsker

Det første skridt på vejen til at udforme det liv du ønsker er at skille dig af med alt hvad du ikke ønsker