charlotteesmarch@mac.com (+45) 31 32 11 07

Regressions terapi

Vi er summen af alle vores liv

En regressions rejse kan gi dig helt vanvittig spændende aha-oplevelser i forhold til hvilket mønstre du er fanget af …. og kan blive fri af.

Formålet med en regression er at gå tilbage til hændelser, enten tidligere i dette liv, eller i tidligere liv, som påvirker dine handlingsmønstre i dag…. At åbne din sjæls rygsæk og forstå at vi er summen af alle vores liv.
Det er en kraftfuldt og effektivt rejse, der kan give dig en forløsende forståelse for de situationer du bliver ved med at havne i, og hvorfor du f.eks. altid vælger de samme typer. Roden til nutidige problemer, fobier og irrationelle handlingsmønstre, kan findes i ubevidste hændelser fra tidligere liv.

I trygge rammer guider jeg dig tilbage gennem tiden, til et andet liv, og du vil opleve situationen ’set udefra’, med den bevidsthed, erfaring og viden du har i dag.
Det er din sjæl der bringer os derhen hvor roden til problematikker ligger, og viser dig mennesker som du vil kunne genkende, og hændelser der giver forståelse for nutidens mønstre…. giver dig de der ’aha’ oplevelserne og ’nååååeee det er derfor’ øjeblikke.

Vi åbner din sjæls rygsæk og ser hvem du er, hvorfor du er her, og hvordan du kan skabe det du allermest ønsker dig.
Vi er summen af alle vores liv….

Du kan ikke ændre på det der er sket, men du kan ændre på den måde du opfatter det på, og på en virkningsfuld måde kan du forstå og forløse problemer i den virkelig verden.

Regression er et brugbart og fantastisk redskab til at forstå hvordan du på den lette måde kan slippe de blokeringer og uhensigtsmæssige mønstre der blokerer dig i at få det liv du ønsker og fortjener.

Udforsk og find forståelse uanset om du tager på en turist rejse, af ren nysgerrighed, eller på en mission til at finde forløsning.

Det er en opløftende og nærende oplevelse der åbner for universets kræfter.

Når ’din rejser’ er overstået, lander du tilbage i dette liv, og vi snakker oplevelsen igennem. Du skal afsætte ca. 3 timer til en regressionsterapi.

You feel so familiar….. I must have loved you in more than one lifetime