charlotteesmarch@mac.com (+45) 31 32 11 07

Healing

Ofte er vi vores egne værste kritikere, og et negativt selvværd kan have seriøse konsekvenser

Fokus er at bringe balance i dit system.
Healing kan bruges til en naturlig helbredelse, understøtte medicinsk behandling, virke afstressende, styrke dit immunforsvar, skabe spirituel udvikling og skabe balance i mellem det fysiske, emotionelle, mentale og sjælelige. Dine evner til selvhealing bliver ligeledes aktiveret under behandlingen.
Jeg er et bindeled imellem universet og dig, således at universets kræfter flyder igennem mig, og helbreder dig.

Healing er ikke en mirakelkur, men det supplement til at understøtte lægelig behandling. Den kan forkorte din rekonvalescens periode, således at du er syg i kortere tid, end du ville have været ellers, og healingen giver dig et energi boost, således at du undervejs i sygdomsforløbet vil have nemmere ved at finde kræfter og ressourcer i dig selv.

Du kommer til at ligge på en briks, fuldt påklædt, med et tæppe over dig, og et varmetæppe under dig. Jeg kombinerer ofte healingen med krystaller, som jeg placerer forskellige steder på din krop. Jeg går enten rundt om sig, eller sidder ved dit hoved. Du skal blot slappe af, og tage imod.
Som afslutning taler vi om hvad du har oplevet. Behandlingen tager ca. 1 time.
Nogle klienter oplever fysiske og psykiske reaktioner både under og efter behandlingen. Reaktionerne kan eksempelvis være:

  • En følelse af varme eller kulde
  • Snurren eller prikken i kroppen
  • Farver, symboler, og billeder der dukker op
  • En følelsesmæssig påvirkning, f.eks. latter, tårer, en følelse af lettelse eller samhørighed
Happiness is not out there, it is in you