charlotteesmarch@mac.com (+45) 31 32 11 07

Afdødekontakt nær Odense

Døden er ikke det modsatte af liv, men en del af livet

Oftest bliver de ubesvarede spørgsmål besvaret, når vi kommer i kontakt med en af vores nære og kære afdøde. Jeg tilbyder afdødekontakt i Kerteminde nær Odense.

Som bindeled mellem den åndelige og fysiske verden, kan jeg formidle beskeder og informationer videre fra de afdøde.

Kontakten fra den åndelige verden er frivillig, og derfor kan jeg ikke garantere kontakten til en bestemt afdød, hvis vedkommende ikke ønsker kontakt, men oftest er det de afdøde der tænkes meget på, eller der stærkest ønskes kontakt med, der kommer igennem. Det svarer til at du har et telefonnummer, og kan ringe op, men der er ingen garanti for at vedkommende svarer telefonen.

Forløsende afdødekontakt i trygge rammer nær Odense

Kontakten kan være både forløsende, forklarende, morsom og smertefuld.
Som regel er det kærlige beskeder, råd, praktiske informationer og forløsende ord der kommer igennem, og der kan skabe ro i din sjæl af vide at der er nogen der passer på dig, selvom de ikke er på jorden længere.

Det er tilrådeligt at vente et par måneder efter et dødsfald til at søge afdødekontakt.
Du behøver ikke medbringe et billede.

Har du behov for afdødekontakt nær Odense? Så er du meget velkommen til at kontakte mig i dag, så vi kan finde den bedste løsning for dig. Hos mig kan vi skræddersy din session til dine behov og ønsker, så du får svar på dine spørgsmål. Jeg ser frem til at hjælpe dig som bindeled mellem den åndelige verden.

Our souls will never say goodbye